Management Support

Consultancy

Compliance

Over

Blog

Contact

Yvonne Kusters

“Hoe de wind waait in je leven kun je niet zelf bepalen, maar hoe je je zeilen zet wel.”

Over

Bouwen betekent kansen zien en pakken, de organisatie maar ook jezelf verder ontwikkelen. En dat heb ik ruim 24 jaar gedaan in de financiële dienstverlening. Zo heb ik in de business gewerkt en in zowel de ondersteuning als lid van de directie mee beleid gemaakt. Door deze waardevolle combinatie aan ervaringen voel ik feilloos aan wat beleid voor impact heeft op de mens, de organisatie en de klant. Ik word blij van dingen voor elkaar te krijgen, iets op te zetten en doen dat graag samen met anderen.

Ik kom uit een ondernemersnest. Afspraak is afspraak mét oog en ruimte voor de klant en medewerker.

Ik ben nieuwsgierig, leergierig en eigenwijs met de werklust en daadkracht van een ‘’pitbull’.

Als toezichthouder ben ik actief als voorzitter van de Raad van Toezicht van stichting MOZON. Een stichting voor algemeen bijzonder Montessori onderwijs. Montessorionderwijs kernachtig samengevat; ‘’help mij het zelf te doen’. Leren van en met elkaar.  Een onderwijsmethodiek waarbij zelfstandigheid, intrinsieke motivatie en individuele ontwikkeling mij in het bijzonder aanspreekt.

Daarnaast ben ik lid van de Raad van Advies van het Zomerparkfeest. een gratis toegankelijk vierdaags cultuur festival in Venlo dat volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers. Met ruim 100.000 bezoekers over 4 dagen en een programma van 150 acts een van de grootste NL festivals in zijn soort.

In mijn vrije tijd ga ik graag bootcampen en hardlopen met onze cocker spaniël Joep. Maar ook het Venlose carnaval ‘vastelaovend’’ sla ik geen jaar over en vier ik met mijn gezin, vrienden en familie.

“Ik heb het genoegen gehad om 19 jaar met Yvonne in verschillende functies te mogen samenwerken. Yvonne is op en top professioneel en heeft altijd hart voor het bedrijf gehad. Ambitieus, maar niet ten koste van alles. Oog voor de menselijke kant en een mooi gevoel voor humor.”

Henk Smit, Directeur Business Development Summa Groep