Management Support

Consultancy

Compliance

Over

Blog

Contact

Management support

Verlaging kosten

Verhoging efficiëntie

Verbetering interne controle

Wordt uw tijd door de waan van de dag opgeslokt door zaken waar u niet mee bezig wilt zijn?

Wij bieden ondersteuning bij een efficiënte inrichting van processen met een geïntegreerde beheersing van kwaliteit en compliance.

Kusters consultancy ondersteunt bij verbetertrajecten al dan niet op projectbasis waarbij we vasthouden aan-  en bewaken van de grote lijnen.

Wij zijn experts op het gebied van teammanagement. We geven advies bij het aansturen en coachen van een (multidisciplinair) team. Dit kan ook op interim basis. 

“Ik heb Yvonne als collega leren kennen als een empathische teamplayer. Yvonne is zeer toegewijd aan een organisatie of team waar ze mee of voor werkt. Bij Yvonne is het afspraak = afspraak. Yvonne kan zich vastbijten en complexe zaken en laat pas los wanneer ze overtuigd is van het juiste!” Als manager zal Yvonne ervoor zorgen dat iedereen aangesloten blijft en dat elk teamlid op de juiste wijze wordt gewaardeerd.”

Rob Hendrix, directeur-eigenaar HAA Assurantie Advies B.V.

“Yvonne heeft met haar vakinhoudelijke kennis, enthousiasme en doorzettingskracht mede aan de wieg gestaan van de mooie reis die we samen ondernomen hebben in de wording van Summa Adviesgroep, altijd gecommitteerd, kritisch naar de organisatie maar altijd gepassioneerd om voor de klant het beste te doen, daar draait het immers om, het realiseren van duurzame klanttevredenheid, chapeau Yvonne, je was, bent en blijft een echte topper! Klein stuk maar groot in daden, thnx💪🥊😉”

Jan Janssen, Integrale business ontwikkeling, advies, project- en interimmanagement

Onze werkwijze

 

Kennismakingsgesprek

Onze  inventarisatie begint met een kennismakingsgesprek waarbij we op hoofdlijnen inventariseren. De focus ligt hierbij op uw wensen en doelstelling, prioriteiten en risicobereidheid.  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

h

Offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte.

R

Uitvoering

Na goedkeuring gaan wij voor u aan de slag.  Dit kan een specifiek vraagstuk zijn of een integrale benadering al dan niet op project/interim basis.

g

Evaluatie

Na afronding zullen we samen de opdracht evalueren.