Management Support

Consultancy

Compliance

Over

Blog

Contact

Consultancy

Zoekt u een sparringspartner of heeft u advies nodig over een specifieke situatie?

Onze missie

In een wereld waar verandering de enige constante is, verstevigen wij direct de kwaliteit van uw organisatie. Wij adviseren en ondersteunen bij de uitvoering om de kwaliteit van uw organisatie te verstevigen. Uw drijfveren of de doelstellingen van uw afdeling en/of bedrijf nemen wij als uitgangspunt. Dat doen wij op zowel operationeel, strategisch en op beleidsmatig niveau. Risico gebaseerd rekening houdend met wat er op het gebied van wet- en regelgeving nodig is nemen wij als uitgangspunt van onze advisering. Thema’s als compliance, privacy en risk worden meegenomen bij de verdere inbedding van uw processen waarbij direct een aantal kwaliteitsslagen worden gemaakt zoals;  verlagen van kosten, verhoging efficiëntie en verbetering van de interne controle.

Bij ons kunt u terecht voor deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van privacy en compliance.

Onze werkwijze

 

Kennismakingsgesprek

Onze  inventarisatie begint met een kennismakingsgesprek waarbij we op hoofdlijnen inventariseren. De focus ligt hierbij op uw wensen en doelstelling, prioriteiten en risicobereidheid.  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

h

Offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte.

R

Uitvoering

Na goedkeuring gaan wij voor u aan de slag.  Dit kan een specifiek vraagstuk zijn of een integrale benadering al dan niet op project/interim basis.

g

Evaluatie

Na afronding zullen we samen de opdracht evalueren.   

“Het kenmerk van Yvonne is betrokkenheid in combinatie met een uitstekende kennis van de materie. Zij is vasthoudend, weet wat ze wil en levert wat is afgesproken. Yvonne is de stabiele factor binnen de organisatie. Met Yvonne samenwerken is erg prettig, zij geeft ruimte aan inbreng, het gestelde doel zal samen gehaald worden. Yvonne is daarom in alle opzichten voor een onderneming of organisatie een prachtig mens.”

Benno Elfrink RPA a.i. Rabobank

“Yvonne kenmerkt zich als een doelgerichte, loyale, betrokken en kundige collega. Door haar grote verantwoordelijkheidsgevoel denkt ze proactief mee met de business.”

Lara Joosten, operationeel manager Summa Adviesgroep B.V.