Management Support

Consultancy

Compliance

Over

Blog

Contact

Compliance

Kusters consultancy

Compliance. Consultancy. Management Support.

Heeft u een compliance vraagstuk waar u zelf niet uitkomt?

Wij voorzien in alle voorkomende compliance/risk  en privacy vraagstukken zowel beleidsmatig als implementatie; Dat kan zowel op tijdelijke als structurele basis.  Denk hierbij aan opzetten van de compliance organisatie, vergunningszaken, opstellen en implementeren van beleid en uitvoeren van audits.

Onze opdrachtgevers in staat stellen om zich volledig te focussen op hun passie waarbij kwaliteit is geïntegreerd in hun dienstverlening.  Gefundeerd en vanuit het perspectief van de ondernemer.

Onze werkwijze

 

Kennismakingsgesprek

Onze  inventarisatie begint met een kennismakingsgesprek waarbij we op hoofdlijnen inventariseren. De focus ligt hierbij op uw wensen en doelstelling, prioriteiten en risicobereidheid.  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

h

Offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte.

R

Uitvoering

Na goedkeuring gaan wij voor u aan de slag.  Dit kan een specifiek vraagstuk zijn of een integrale benadering al dan niet op project/interim basis.

g

Evaluatie

Na afronding zullen we samen de opdracht evalueren.   

“Yvonne is heel goed in het vasthouden van de grote lijn. Een eigenschap die steeds zeldzamer wordt. In een omgeving waarin kwaliteit of compliance continu gemonitord moet worden is ze daardoor een onmisbare zekerheid voor elke bedrijfsleiding.”

 Chris Jagers, oprichter Summa groep

“Yvonne kan ik kenmerken als een accurate- en toegewijde functionaris. Haar vaardigheid om te communiceren icm een complexe inhoud maakt dat het plezierig is om samen te werken en dat doelen worden behaald. Door kennis/betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel staat ze haar “mannetje”! Ze is pro-actief en kan veel werk verzetten zonder “ geklaag”, het is nml “part of the job”. Aan Yvonne zal het niet liggen!

Mark Nijboer, directeur-bestuurder Unive Pensioen B.V.